Perrellis dolda smärtor: “Kom från ingenstans”

Translating…

När Charlotte Perrelli satt på ett flygplan slog smärtor i ryggen plötsligt till. 

Sedan dess har hon dragit med en långdragen, oförklarlig smärta. 

– Hon kunde knappt gå. Det kom från ingenstans, säger hennes make Anders Jensen.

Charlotte Perrelli, 44, slog ned som en bomb över hela världen när hon tog hem hela baletten i ”Eurovision song contest” 1999. Sedan dess har hon blivit en av Sveriges mest folkkära artister.

Den senaste tiden har inte hälsan gått som på räls. För ett halvår sedan berättade Charlotte Perrelli att hennes rygg hade börjat spöka. 

– Ungefär en månad efter förlossningen, alltså december, så började jag få ont i ryggen och jag har haft ont i ryggen sedan dess, sa hon då till Expressen. 

Och efter en flygresa till Spanien eskalerade allt. 

– När jag landade i Marbella så small ryggen, och jag vet inte riktigt vad det är – om det är ett ryggskott eller diskarna som är slut, eller om det är ischias, sa Charlotte Perrelli och fortsatte:

– I fredags och lördags kunde jag knappt gå. Jag har haft sådan fruktansvärd smärta, och ätit så mycket värktabletter. Det är så frustrerande när man får så sjukt ont, för man blir helt hämmad. 

Sökte vård – fick inga svar

Artisten hade uppsökt vård för både värkande leder och fötter, samt ryggbesvär. De onda lederna och fötterna trodde läkarna berodde på all kortison som Charlotte Perrelli åt under graviditeten – och inte ännu helt lämnat kroppen. Men ryggsmärtan, den var ett mysterium. 

Efter resan blev ryggen långsamt bättre men nu har det gått över ett halvår och iartistens bloggär det en nyfiken läsare som undrar hur det har gått med Charlotte Perrellis rygg egentligen. 

Hon svarar läsaren: 

”Njae… jo jag går. Men har ont… svårt att resa sig o ställa sig upp…”. 

Maken berättar om smärtan

När Expressen söker Charlotte Perrelli är det maken Anders Jensen, 42, som svarar.

– Det är lite bättre, men långtifrån bra. Men hon stod på scen i går så det är bättre.

Han var med Charlotte Perrelli när smärtan slog till.  

– Hon fick det när vi flög så precis så var det, hon kunde knappt gå. Det kom från ingenstans. 

Men vad ryggvärken beror på vet de fortfarande inte. 

– Det var nog någonting som inte stod rätt till. Hon har varit på några behandlingar i veckan och det har blivit lite bättre efter det. 

Read More

Leave a Comment