Juncker Moet Opnieuw rijbewijs Halen

El comisario de Europa, Jean-Claude Juncker moet naar eigen zeggen opnieuw zijn rijbewijs halen wanneer hij en noviembre zijn function neerlegt. Hij heeft immers sinds 2009 niet meer achter het stuur gezeten.

En Luxemburgo zijn rijbewijzen termijngebonden. Ze moeten steeds opnieuw verlengd worden. Es uno de mis planes para mi negocio, Dan es un controle vereist. ‘Ik weet hoe het werkt, maar ik moet opnieuw te humed komen hoe ik dat in de praktijk moet brengen’, erkende Juncker en una entrevista con el sitio Político.

Para obtener más información, consulte. Juncker geen angst te hebben voor het fameuze zwarte gat. Wanneer zijn mandaat op 31 oktober verstrijkt, zal hij ‘opnieuw kunnen ademen’. De Commissievoorzitter wil zijn vrije tijd onder meer besteden aan een boek sobre zijn periode in het Berlaymontgebouw. El primer ministro de Luxemburgo se tradujo en 2014 y también en su lista de mejores empresas de la Unión Europea.

De 64-jarige Juncker zei ook dat hij zeer verstoord fue puerta de beelden van de Navo-top en de zomer van 2018. Hij lijdt aan ischias en kon die dag amper lopen door hevige krampen in de benen. ‘Het zag er natuurlijk uit alsof ik straalbezopen fue’. De berichting erover, conocí el nombre en Britse pers, y me llamo ‘een belediging’.

Lee mas

Leave a Comment