Ingvar Oldsberg: Läkare i Sverige vågar inte operera mig

Nu funderar tv-profilen att göra som Stefan Sauk

deAnna Shimoda,Hans Shimoda

NÖJE

Ingvar Oldsberg lider av diskbråck. Enligt hont vågar inte läkarna genomföra en operation på grund av hans pacemaker.

Nu överväger han att söka hjälp utomlands.

– Min tes är att de är ör överdrivet rädda och det av den enkla anledningen att de ser löpsedlar framför sig; ”Vi lyckades inte och Ingvar Oldsberg perro”.

Tv-legendarenIngvar Oldsberg, 74 años, problema de salud en el medio ambiente y la salud pública. I höstas såg han fram emot att äntligen få hjälp med den ryggskada som hindrat honom från att kunna röra sig normalt utan svåra smärtor.

Detección de la señalización del marcapasos Han sido inte klarade av magnetröntgen s i i september fick han en ny inopererad.

– Jag röntgades i januari och det visade sig att jag har glapp i ryggraden. Det är nog en disk som har brustit och så har jag nog en förskjutning. Jag har också artros i båda höfterna så de bör också bytas, säger Ingvar Oldsberg när vi träffar honom på restaurangen som ligger i gatuplan i huset där han bor i Göteborg.

”Mår inte alls bra”

Anledningen är helt enkelt att han inte kan gå några längre sträckor.

– Jag mår inte alls bra. Jag har fått ställa en planerade semesterresor, jag och min särbo Maria skulle åkt hasta Spanien, men det går inte. Jag kan bara gå tio-femton metro åt gången innan jag är tvungen att stanna.

1 av 2| Foto: ANDERS DEROS

Ingvar Oldsberg.

Den el tipo de operación de Av. Han acti vo o vanlig, trots det har det inte hänt någonting.

– Jag har haft kontakt med sju olika kliniker här i Göteborg, allt ifrån Sahlgrenska hasta Mölndals lasarett och de rädda for min marcemaker. Min tes är att de är överdrivet rädda och det av den enkla anledningen att de ser löpsedlar framför sig; ”Vi lyckades inte och Ingvar Oldsberg perro”.

Så du menar att du inte får någon ryggoperation för att du är Ingvar Oldsberg?

– Vi tror att det är så. En este caso, jag naturligtvis inte kan uppge namnet på, hintade att så är fallet.

Nya tv-serien skjuts upp

Är du själv rädd?

– Nej, inte ett dugg. Jag har inget att vara rädd för. Los hombres jag håller på med alla dessa instanser och ringer varje dag, men de svarar ”vi får se” och ”lite längre fram”. Men om det skulle vara så att pacemakern sätter stopp, hur många operationer skulle då göras här i Sverige? Det Här är ett totalt underbetyg åt vad de här klinikerna och sjukhusen står för. Jag är irriterad och besviken på att det blivit så här.

Det var också meningen att Ingvar Oldsberg skulle spela in ett nytt tv-program som skulle bli hans regreso después de ordenar desde “Bingolotto”.

– Jag är handikappad, jag kan inte göra någonting. Deténgase en la pantalla de la serie de televisión en våren, men det gick inte. Det kanske blir något framöver.

Tar efter Stefan Sauk

Nu har Ingvar Oldsberg fått ett uppslag tack vare skådespelarenStefan Sauksom härom veckanförklarade i Aftonbladet at han har gjort en privat höftoperation i Belgien.

– Jag tänker att när jag läste om Sauks operation så ska jag kontakta sjukhuset i Belgien. Jag tar höfterna i ett första läge och när jag ändå är nere och träffar dem så tar vi nästa problema och de får röntgenbilderna och utifrån det så finns det säkert någon som kan åtgärda mit rggproblema.

Ingvar Oldsberg es särbo med kärlekenMaria Sandebladoch hononär den som står för markservicen nu när han är sjuk.

– När hon åker från hotellet där hon jobbar varje dag så tar hon en sväng förbi en affär och handlar mat, det är jag mycket tacksam för. Det eän en ynnest och mycket praktiskt och inte för påfrestande för henne så det funkar perfekt.

Lee mas

Leave a Comment